- 5 KG!!!!!!

Yaaaaaaay! ställde mig på vågen idag och såg att jag hade gått ner 5 kg! :D Härligt när man ser siffrorna krypa neråt hela tiden :)
En bra start på dagen minsann!

Idag blir det till att packa och fixa inför Gbgresan imon :)

Ha de toppen alla!

Pusssss

BAD!

Idag har jag och mitt hjärta varit i linköping en sväng och badat på äventyrsbadet där! hihi de va verkligen hur kul som helst! :)Vi åkte i den rutschkanan de har där som man åker med en uppblåsbar båt i. Hahhah ja tror halva badet blev döva av mitt skrik när vi åkte den! Men skoj va de allt! Och bubbelpoolen och bastun va väldigt nice med. Gillar verkligen det badhuset.. inte så stort men har allt man behöver :)

Har varit så otroligt lycklig hela dagen! Efter badet åkte vi och hälsade på Adna och Jacob :) Det va så mysigt att sitta och prata med dem.. Trots att det var längesen vi satt så kändes det som att vi inte har vatt ifrån varandra alls.. Det är äkta det! :) 

 
Nu blir det snart sängen och imon är det en ny dag.. vi får väl se vad den har att erbjuda! ;)





En gammal Bild på mig o Adna <3




Snart ett år sen detta kortet på mig o Fredrik togs.. :) Tiden går fort när man har roligt! <3 KÄRLEKEN GÖR LIVET UNDERBART!!


Shoppingdag

Idag har jag varit i Jönkjöping med mina favortitkillar och kollat runt lite på A6 och Mediamarkt osv.. Det har varit en mysig dag förutom att jag är så hungrig så jag dör!! Samt att jag inte fick med mig en mobil hem vilket egentligen var det jag ville ha.. Men men det kommer väl en annan gång antar jag! :)

Fredrik köpte iaf ett guitarrhero till vårt Wii så nu vet jag va vi kommer sysselsätta oss med framöver! :P


Imorgon ska vi kanske dra till linköping en sväng på lite massage och bad :) Hoppas hoppas att vi kommer iväg! :D Och på måndag ska vi hälsa på mami i gbg och sen drar Fredrik till Gotland. Efter det är det är det äntligen dax för min OPERATION!! :D yaaaaay hoppas tiden går fort för jag svälter snart ihjäl :P
Den 16 ska jag o Fredrik göra nåt mys tillsammans.. men jag tänker inte berätta vad det är än ;) Ni får se bilder när vi har gjort det vi planerat :)

Det händer massa nu i september och det gillar jag! Den 25 är det fest för min älskade syster som fyller 30! :D Det ska bli så mys! :)

Nu ska vi spela lite till och sen blir det nog sängen!

God alla! PUSSSSSSSSSSS






Denna mobilen vill jag ha!! NUUUUUUUUU!!




Två av mina 3 favvokillar! <3
Pappa och Fredrik





p.s. Vill väldigt gärna att ni förgyller min dag med era kommentarer med! ;)

Trööööööööött!

Det känns som om nån har slagit mig i huvet idag asså.. herregud va jag är trött och seg! Men nu ska vi iaf gå en promenad så då kanske man piggnar tilll lite :)

Annars blir det bara en lugn dag med lite städning och en massa mys :)



PUSSSSSSSSS


Hemma igen! :)

Nu är vi hemma igen efter en låååång dag av resande! Vi åkte till Bryssel igår och bodde på ett jättemysigt hotell över natten och sen åkte vi därifrån i morse.. Är verkligen skittrött nu!

Så nu ska det bli massa mys med min fina Fredrik och vår fina lilla kisse <3
Ohhh hon blev så otroligt glad när vi kom hem förresten! Hon visste inte vem av oss hon skulle gosa med eller hur.. så jävla söt är hon min stjärna! Men lite bus hade hon allt gjort under tiden vi inte var hemma.. men det är väl sånt man får ta antar jag :P

Måste erkänna att jag har fuskat lite med flytet nu när vi har varit på resande fot men från och med i morgon är det stenhårt igen! Det kommer bli så mycket lättare nu när jag är hemma och får dricka mina färdiga shakes.. Snart ska jag väga mig med och se om jag har gått ner nåt alls av de där..

Ha nu en trevlig kväll! Det ska jag ha! ;)

PUSSSSSSSSSSSSS

Förresten... Bara 15 dagar kvar nu!! ;) :D

Mammas lilla stjärna <3


gääääääääsp!

Klockan är nu 04.37 och jag är jättetrött men kan verkligen INTE sova!

Igår va vi i land en sväng iaf och hann inte titta på så mycket eftersom affärerna stänger vid 19 och det är ju inte direkt så att vi kunde gå o fika eller ta en drink efteråt.. :S vad hittar man på egentligen när man inte får äta???

Jag hittade iaf lite färdigblandade måltidsersättningar som smakar ljuvligt jämfört med pulverdrickat jag har så jag är jättenöjd! :D Att jag sedan lyckades få fram att det är just måltidsersättningar i ett land där de inte pratar engelska va ju helt fantastiskt! ;) Så är det någon som vill köpa massa pulverdrinkar är det bara att höra av sig! Har hur många som helst!
 Köpte även en tröja till mitt hjärta och en liten present till syster min.
När vi kom hem sen spelade vi badmington (eller hur de nu stavas??) så jag har megaträningsvärk i armen :P hihihi


Vi får se vad denna dagen har att erbjuda oss.. Hoppas ni alla har det toppen!

PUSSSSSSSSS




ÄlsklingsFredrik och jag utanför kyrkan :)

LOVE

Bilder!

Här kommer lite bilder från Frankrike! :D



FrankrikeStranden i frankrikeBåtenFrankrikeFrankrike




Hoppas ni får en kanonbra dag!  PUSSSSSSS <3

Tack!

Jag vill börja med att tacka för alla fina kommentarer!! <3 Det värmer så i mitt lilla hjärta av era fina ord och jag får verkligen mer motivation när det är tufft. Ni är guld värda allihopa! :)

I´dag är jag inne på min 3 dag av fastande.. Det är HEMSKT!! haha allt jag kan tänka på är mat :P Men Fredrik tog några bilder på mig igår så jag kan ha nåt att jämföra med när jag går ner sen.. Huua inte fina bilder det inte! så jag tänkte att jag skulle sitta o titta på dem när jag försöker få i mig de äckliga pulverdrinkarna. Va tycker ni om det? :P

Annars så ska vi i land en sväng efter att Fredrik har jobbat idag.. Då kanske man kan fokusera på annat ett tag :)  Skriver mer sen om hur det var!

Puss på er!




Hahah tänkte bjussa på en bild från när jag var blond :P INTE okej eller hur? ;)

Jag som blond :P


Fasta....

Tre veckor innan operation måste man gå på flytande föda och INGET annat! Helt sjukt hur hungrig man är hela tiden.. Just nu är jag med Fredrik i Frankrike på hans jobb och jag får inte äta!! AAAAh håller på att bli galen tror jag! Tänker på mat hela tiden och drömmer tom om mat :P Är man inte en sann tjockis eller? :P hahahah
Men det värsta är humöret man är på. Stackars Fredrik säger jag bara! Det kan inte vara kul för honom att ha en sån surfitta till flickvän just nu :P Men ni vet ju hur det är när man är hungrig.. man är arg som ett bi.

Iaf så ska man äta fyra måltidsersättningar om dagen.. Men jag har ingen som helst lust att dricka det där.. känner att jag hellre går runt och är hungrig av att jag itne äter nåt alls.. men då får man ju inte i sig alla nödvändiga näringsämnen som finns i de där dryckerna. Så det är bara till att stå ut!




Jag och Älskling på en mysig restaurang vid stranden i Frankrike






GBP operation

Hej alla!

Nu är jag redo att berätta vad det är jag ska göra som kommer förändra mitt liv ganska drastiskt. Den 10 September ska jag göra en så kallad Gastric ByPass operation i Kalmar vilket kommer hjälpa mig att gå ner massa vikt väldigt snabbt. Först tänkte jag visa en bild på hur det går till :









Som ni ser så skär man bort en bit från den stora magsäcken och den lilla fickan kommer att agera som min nya magsäck. Det kommer bli en enorm skillnad i volym och det är ju det som gör att man går ner oxå. :)


Jag gick den "långa" vägen.. Det är när man går via landstinget. Jag började med att gå till vårdcentralen och berättade att jag hade funderat på att göra en sån här operation och läkaren där skickade en remiss till kirurgen i Kalmar. Efter några månader fick jag en remiss till Kalmar för ett möte med kirurgen för bedömning. Och väl där så sa vi inte så mycket eftersom jag va ganska påläst om operationen och dess påverkan så på en kvart typ va jag godkänd av honom för en operation.. Jag vill hoppa upp och ner o jubla av glädje för jag trodde det va klart :P men det va bara ett steg på vägen. Nästa steg va att träffa en dietist, både i grupp och ett enskilt möte.

En månad efter att jag va hos kirurgen skulle jag på gruppmöte med andra tjejer som oxå ville göra operationen hos dietisten. Där gick vi igenom vad man kunde och inte kunde göra efter operation.. Tex vad man kunde äta och hur man kunde äta osv.. Där satt vi i två timmar och fick mest höra om allt vi INTE kunde göra efteråt.. kanske för att skrämma upp en lite o se vilka som verkligen ville göra detta. Efter ytterligare en månad hade jag ett enskilt möte med dietisten. Då hade jag även skrivit en matdagbok så hon kunde se hur man åt och så. Heheh hon va väl inte överlycklig när hon tittade på min :P
Men jag fick iaf ett nytt kostförslag som jag skulle följa för att förbereda inför operation.. och så blev jag godkänd även där! :D

Så nu va det bara att sitta och vänta på ett operationsdatum men eftersom det va sommar skulle det ta ett tag sa de.. så jag va förberedd på att få göra den i oktober som tidigast.. Dagen efter min födelsedag så ringde de o sa att jag hade fått en tid den 10 september! :D jag kan inte beskriva hur lycklig jag var!

Så nu är det mindre än tre veckor kvar tills mitt alldeles nya liv börjar! :D




Så här ser jag ut just nu..







RSS 2.0